Home | Ofertele noastre | Profilul companiei | Cererea TA | Oferta TA   Pentru AGENTI
English Version
   
Oferta noastra
Vile
Ap. in vile
Ap. in cladiri noi
Ap. in bloc
Vile/Ap. de vanzare
Spatii pt. birouri
  
ABILITY
Profilul companiei
Parteneri
Contact
  
Cererea TA
  trimiteti online cererea dvs.
Oferta TA
  trimiteti online oferta dvs.
   
Pentru AGENTI
  oferte JOB-uri
 

 

inregistreaza-te la pachetul cu oferte saptamanal

profilul companiei

ABILITY REAL ESTATE s.r.l. isi ofera serviciile pentru inchirierea/vanzarea spatiilor de birouri sau rezidentelor din zona ultracentrala sau de nord a Bucurestiului.

Societatea este membra fondatoare a "Uniunii Nationale a Agentilor Imobiliari". Directorul agentiei a participat la conferinte organizate de asociatii imobiliare internationale cum sunt C.E.R.E.A.N., E.E.R.P.F., N.A.R. - prilej cu care a devenit membru al sectiunii internationale a Asociatiei Nationale Imobilare din Statele Unitele ale Americii (N.A.R.)

ABILITY REAL ESTATE s.r.l. acorda o atentie deosebita calitatii serviciilor pe care le ofera clientelei, prin profesionalism, promptitudine, punctualitate, seriozitate desavarsita a angajatilor.
Societatea dispune de o baza de date computerizata foarte bogata, care acopera in proportie de 80% oferta de imobile cu standard ridicat de finisare aflate in zonele rezidentiale.


ABILITY REAL ESTATE s.r.l. este un integrator de solutii, avand relatii de colaborare cu principalele firme imobiliare din Bucuresti.

 

  
 

© 2001 - 2008 - toate drepturile rezervate ABILITY REAL ESTATE          Powered by hrmedia.ro
  

agentie imobiliara inchirieri apartamente apartment rent residential rent Spatii pentru birouri